![Gelatina de jocoque Gelatina de jocoque](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AED63CD2-95C1-4CE5-9822-93FCDE2FA1EF/Derivates/fab5a26a-882b-4b81-bf88-73a30deb143d.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelatina de jocoque
- 120 g de agua
- 25 g de grenetina en polvo
- 370 g de crema para batir (30-40% grasa), a temperatura ambiente
- 490 g de jocoque
- la ralladura de 1 limón
- 150 g de azúcar
Compota de mango
- 30 g de agua
- 4 cditas de fécula de maíz
-
170
g de mango, fresco o en almibar
nebo 170 g de mango congelado - 80 g de azúcar refinada
Decoración
- mango, en cubos peueños, para decorar
- moras frescas, para decorar
- hojas de menta fresca, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 494 kJ / 118 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 36 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de elote
2ч.
Gelatina de mango
15min
Pan de elote chorreado de gloria (Black Diamond)
1ч. 30 мин.
Pay de calabaza
4h
Gelatina de mazapán
2ч.
Gelatina de rompope
5h 20min
Crema de flor de calabaza
30 min
Crema de calabacita, cilantro y chile
40 мин.
Dulce de tapioca
1 godz.
Gelatina de cajeta
4h
Sopa de jitomate y queso de cabra
20 Min
Salsa verde cocida
30 min