
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelatina de jocoque
- 120 g de agua
- 25 g de grenetina en polvo
- 370 g de crema para batir (30-40% grasa) a temperatura ambiente
- 490 g de jocoque
- la ralladura de 1 limón
- 150 g de azúcar
Compota de mango
- 30 g de agua
- 4 cditas de fécula de maíz
-
170
g de mango fresco o en almibar
nebo 170 g de mango congelado - 80 g de azúcar refinada
Decoración
- mango en cubos peueños, para decorar
- moras frescas, para decorar
- hojas de menta fresca para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 118 kcal / 494 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 15 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 36 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chamoy
20min
Crema de chile poblano y flor de calabaza
25min
Gazpacho de chabacano y jitomate
1hod. 15min
Chiles en nogada
1hod.
Pan de elote
2hod.
Tartas de limoncello
3hod. 15min
Gelatina de mango
15min
Salsa roja de molcajete
10min
Crema de chile poblano
25min
Salsa martajada
50min
Salsa de chile de árbol seco
20min
Salsa verde cocida
30min