Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelatina de jocoque
- 120 g de agua
- 25 g de grenetina en polvo
- 370 g de crema para batir (30-40% grasa), a temperatura ambiente
- 490 g de jocoque
- la ralladura de 1 limón
- 150 g de azúcar
Compota de mango
- 30 g de agua
- 4 cditas de fécula de maíz
-
170
g de mango, fresco o en almibar
nebo 170 g de mango congelado - 80 g de azúcar refinada
Decoración
- mango, en cubos peueños, para decorar
- moras frescas, para decorar
- hojas de menta fresca, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 494 kJ / 118 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 36 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de chile poblano
25 Min
Crema de betabel
40 Min
Caldillo de tomate al chipotle
30 Min
Crema de flor de calabaza
30 Min
Sopa de habas
2 Std.
Sopa de hongos y epazote
35 Min
Dulce de tapioca
1 Std.
Gelatina de mango
15 Min
Tamales de frijol con queso
2h 10min
Crema de chícharos y chardonnay
35 Min
Crema de elote y estragón
1 Std.
Sopa de frijol y bolitas de masa
1 Std.