Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelatina de jocoque
- 120 g de agua
- 25 g de grenetina en polvo
- 370 g de crema para batir (30-40% grasa), a temperatura ambiente
- 490 g de jocoque
- la ralladura de 1 limón
- 150 g de azúcar
Compota de mango
- 30 g de agua
- 4 cditas de fécula de maíz
-
170
g de mango, fresco o en almibar
nebo 170 g de mango congelado - 80 g de azúcar refinada
Decoración
- mango, en cubos peueños, para decorar
- moras frescas, para decorar
- hojas de menta fresca, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 494 kJ / 118 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 36 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de jitomate
30 min
Crema de calabacita, cilantro y chile
40 min
Salsa verde cocida
30 min
Torta de elote con rajas
1j
Sopa de almendra y ajo
40 min
Tiramisú de matcha
2j 30 menit
Gelatina de queso y piña
4 Std.
Gelatina de mango
15min
Curd de frutos rojos TM6
20 min
Gelatina de cajeta
4 Std.
Flan de queso crema
4 Std.
Gelatina de mazapán
2j