Zařízení & příslušenství
苦瓜滷梅乾菜
Příprava 5min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
薑 切塊20 克
-
油50 克
-
梅干菜乾 洗淨,切小塊100 克
-
苦瓜 去籽和白瓤,切塊(約5公分)600 克
-
水200 克
-
醬油50 克
-
糖20 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
3.11 g
Kalorie
771 kJ /
184 kcal
Tuk
12.87 g
Vláknina
5.05 g
Sacharidy
15.79 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品多功能料理機基礎食譜
191 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan