苦瓜滷梅乾菜
TM5 TM6

苦瓜滷梅乾菜

4.0 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 20 克 薑 ,切塊
  • 50 克 油
  • 100 克 梅干菜乾, 洗淨,切小塊
  • 600 克 苦瓜 ,去籽和白瓤,切塊(約5公分)
  • 200 克 水
  • 50 克 醬油
  • 20 克 糖

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
771 kJ / 184 kcal
Protein
3.11 g
Sacharidy
15.79 g
Tuk
12.87 g
Vláknina
5.05 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty