苦瓜滷梅乾菜

苦瓜滷梅乾菜

3.0 3 rating
Příprava 5min.
Celkový 35min.
4 人份

Suroviny

  • 切塊
    20 克
  • 50 克
  • 梅干菜乾 洗淨,切小塊
    100 克
  • 苦瓜 去籽和白瓤,切塊(約5公分)
    600 克
  • 200 克
  • 醬油
    50 克
  • 20 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 3.11 g
Kalorie 771 kJ / 184 kcal
Tuk 12.87 g
Vláknina 5.05 g
Sacharidy 15.79 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...