
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g pork knuckle cut in pieces (4-5 cm)
- 900 g water
- 120 g old ginger cut in slices (0.5 cm)
- 120 g young ginger cut in slices (0.5 cm)
- 30 g sesame oil
- 6 eggs with shell
- 200 g black vinegar
- 500 g sweet vinegar
- 110 g palm sugar (gula Melaka)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 389 kcal / 1628 kJ
- Protein
- 31 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 3 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Hakka Yam Abacus
20min
Salted Fish Pork Belly
30min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Salted Chicken
5hod. 10min
Rice Wine Chicken
30min
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Braised pork belly
55min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min