![Vinegar Pork Knuckle Vinegar Pork Knuckle](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a01c73bf-58ab-44c7-8698-c5601096eea1/Derivates/74083e3c-4851-4581-a511-e0891cfd7648.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g pork knuckle, cut in pieces (4-5 cm)
- 900 g water
- 120 g old ginger, cut in slices (0.5 cm)
- 120 g young ginger, cut in slices (0.5 cm)
- 30 g sesame oil
- 6 eggs, with shell
- 200 g black vinegar
- 500 g sweet vinegar
- 110 g palm sugar (gula Melaka)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1628 kJ / 389 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Yam Rice
45 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1sa 50 dk
Salted Fish Pork Belly
30 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Hakka Yam Abacus
20 min
White Radish Pork Rib Soup
3sa
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 godz. 15 min
Rice Wine Chicken
30 min