
Zařízení & příslušenství
Vinegar Pork Knuckle
Příprava 10min
Celkový 3hod. 15min
8 portions
Suroviny
-
pork knuckle cut in pieces (4-5 cm)1000 g
-
water900 g
-
old ginger cut in slices (0.5 cm)120 g
-
young ginger cut in slices (0.5 cm)120 g
-
sesame oil30 g
-
eggs with shell6
-
black vinegar200 g
-
sweet vinegar500 g
-
palm sugar (gula Melaka)110 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
389 kcal /
1628 kJ
Protein
31 g
Tuk
26 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
0 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 recept
Mezinárodní
Mezinárodní