Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g pork knuckle, cut in pieces (4-5 cm)
- 900 g water
- 120 g old ginger, cut in slices (0.5 cm)
- 120 g young ginger, cut in slices (0.5 cm)
- 30 g sesame oil
- 6 eggs, with shell
- 200 g black vinegar
- 500 g sweet vinegar
- 110 g palm sugar (gula Melaka)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1628 kJ / 389 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min
Hakka Yam Abacus
20 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Rice Wine Chicken
30 min
Braised pork belly
55 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Sesame Crème
10 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min
White Radish Pork Rib Soup
3h