Zařízení & příslušenství
Vinegar Pork Knuckle
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 15min.
8 portions
Suroviny
-
pork knuckle cut in pieces (4-5 cm)1000 g
-
water900 g
-
old ginger cut in slices (0.5 cm)120 g
-
young ginger cut in slices (0.5 cm)120 g
-
sesame oil30 g
-
eggs with shell6
-
black vinegar200 g
-
sweet vinegar500 g
-
palm sugar (gula Melaka)110 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
31 g
Kalorie
1628 kJ /
389 kcal
Tuk
26 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3hod. 10min.
Rice Wine Chicken
30min.
Salted Fish Pork Belly
30min.
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1hod. 15min.
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min.
Mapo tofu
15min.
Braised pork belly
55min.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min.
Salted Chicken
5hod. 10min.
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2hod. 25min.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min.
Spring onion pork ribs
1hod.