Zařízení & příslušenství
Vinegar Pork Knuckle
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 15min.
8 portions
Suroviny
-
pork knuckle cut in pieces (4-5 cm)1000 g
-
water900 g
-
old ginger cut in slices (0.5 cm)120 g
-
young ginger cut in slices (0.5 cm)120 g
-
sesame oil30 g
-
eggs with shell6
-
black vinegar200 g
-
sweet vinegar500 g
-
palm sugar (gula Melaka)110 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
31 g
Kalorie
1628 kJ /
389 kcal
Tuk
26 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Braised pork belly
55min.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min.
Pineapple Pork Ribs
1hod. 10min.
Authentic Meat Floss
1hod. 40min.
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min.
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min.
Yam Rice
45min.
Rice Wine Chicken
30min.
Spring onion pork ribs
1hod.
Pork Belly Cabbage Rice
45min.