花椰菜炒豬肉

花椰菜炒豬肉

4.5 15 rating
Příprava 20min.
Celkový 35min.
4 人份

Suroviny

  • 10 克
  • 蒜頭 切片
    15 克
  • 紅蘿蔔 切片
    50 克
  • 豬里肌肉 切片
    150 克
  • 綠花椰菜,切小朵
    200 克
  • 15 克
  • 依個人口味調整
    ¼ - ½ 茶匙
  • 醬油
    ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 人份

Sodík 895.5 mg
Protein 38 g
Kalorie 2043.6 kJ / 488.9 kcal
Tuk 32.1 g
Vláknina 7.5 g
Sacharidy 17.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...