
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 克 油
- 15 克 蒜頭 ,切片
- 50 克 紅蘿蔔 ,切片
- 150 克 豬里肌肉 ,切片
- 200 克 綠花椰菜,切小朵
- 15 克 水
- ¼ - ½ 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- ½ 茶匙 醬油
- Nutriční hodnoty
- na 4 人份
- Kalorie
- 488.9 kcal / 2043.6 kJ
- Protein
- 38 g
- Tuk
- 32.1 g
- Sacharidy
- 17.6 g
- Vláknina
- 7.5 g
- Sodík
- 895.5 mg