花椰菜炒豬肉
TM6 TM5

花椰菜炒豬肉

4.4 (13 hodnocení)

Suroviny

  • 10 克 油
  • 15 克 蒜頭 ,切片
  • 50 克 紅蘿蔔 ,切片
  • 150 克 豬里肌肉 ,切片
  • 200 克 綠花椰菜,切小朵
  • 15 克 水
  • ¼ - ½ 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
  • ½ 茶匙 醬油

Nutriční hodnoty
na 4 人份
Kalorie
2043.6 kJ / 488.9 kcal
Protein
38 g
Sacharidy
17.6 g
Tuk
32.1 g
Vláknina
7.5 g
Sodík
895.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty