Zařízení & příslušenství
花椰菜炒豬肉
Příprava 20min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
油10 克
-
蒜頭 切片15 克
-
紅蘿蔔 切片50 克
-
豬里肌肉 切片150 克
-
綠花椰菜,切小朵200 克
-
水15 克
-
鹽 依個人口味調整¼ - ½ 茶匙
-
醬油½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 人份
Sodík
895.5 mg
Protein
38 g
Kalorie
2043.6 kJ /
488.9 kcal
Tuk
32.1 g
Vláknina
7.5 g
Sacharidy
17.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美味自由配
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
舒心饗宴
24 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan