Zařízení & příslušenství
黑糖發糕
Příprava 2hod.
Celkový 2hod. 40min.
4 杯
Suroviny
-
白米 (蓬萊米),泡水2小時以上,瀝乾備用150 克
-
水750 克
-
黑糖75 克
-
中筋麵粉60 克
-
泡打粉½ 大匙
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 杯
Protein
2.276 g
Kalorie
533 kJ /
127 kcal
Tuk
0.218 g
Vláknina
0.098 g
Sacharidy
28.879 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
磨米炊粿
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
美善品多功能料理機基礎食譜
191 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan