低溫肋眼牛排

4.3 18 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 50min.
1 塊

Suroviny

  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 肋眼牛排 (約1.5公分厚)
    250 克
  • 新鮮迷迭香
    1 支
  • 蒜頭 略拍扁
    2 顆
  • 橄欖油
    1 大匙
  • 1950 克
  • 奶油 少許

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 塊

Sodík 335.5 mg
Protein 38.2 g
Kalorie 4098 kJ / 980.4 kcal
Tuk 90.5 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 40 g
Sacharidy 1.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...