
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- ¼ 茶匙 鹽
- 250 克 肋眼牛排 (約1.5公分厚)
- 1 支 新鮮迷迭香
- 2 顆 蒜頭 ,略拍扁
- 1 大匙 橄欖油
- 1950 克 水
- 奶油 ,少許
- Nutriční hodnoty
- na 1 塊
- Kalorie
- 980.4 kcal / 4098 kJ
- Protein
- 38.2 g
- Tuk
- 90.5 g
- Sacharidy
- 1.4 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Nasycený tuk
- 40 g
- Sodík
- 335.5 mg