Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 230 g d'huile d'olive
- 3 gousses d'ail
- 2 jaunes d'œufs
- 20 g de jus de citron fraîchement pressé
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 11475 kJ / 2790 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 306 g
- Nasycený tuk
- 45 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 789 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Daube de l'Aubrac
17h 30 min
Tapenade
10min
Poulpe mariné
7 Std. 5 Min
La fougasse d'Aigues-Mortes
45min
Oreillettes
3u. 40min
Tellines en persillade
1h 30min
Aïoli traditionnel
10min
Rouille
10min
Beignets de courgettes comme des acras
1h 45 min
Anchoïade
15min
Tapenade de Marseille
15min
Tapenades variées
10min