Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 morrón rojo en trozos
- 1 morrón verde en trozos
- 2 tomates en cuartos
- 1 cebolla en cuartos
- ½ taza de hojas de perejil fresco
- 100 g de aceite de girasol
- 50 g de vinagre blanco
- 1 - 2 pellizcos de sal a gusto
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida a gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 tarro
- Kalorie
- 4415 kJ / 1055 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 100 g
Alternativní recepty
Peceto al vapor con salsa de tomate
2 Std.
Bondiola con cremoso de batata
1h 20 phút
Tarta Pascualina
1h 30min
Tarta de jamón, queso y tomate
1h 10min
Chipa
30 Min
Empanadas de bondiola a la barbacoa
1 Std. 25 Min
Bondiola con salsa de vino tinto
1h
Licuado de banana y dulce de leche
5 Min
Budín de naranja
1h
Budín de mandarinas
55min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1 Std. 25 Min
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1h 40min