Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zapallitos rellenos
- 6 zapallitos redondos (de aprox. 130-140 g c/u)
- 75 g de cebolla en trozos
- ½ de chile verde fresco sin semillas (volitelně)
- 1 cucharada de coco rallado (volitelně)
- 60 g de aceite de oliva
- 1 pellizco de comino molido
- 1 cucharadita de cúrcuma molida
- 1 pellizco de jengibre molido
- 1000 g de agua
- 1 cucharada de sal
- 150 g de arroz de grano largo
- 1 diente de ajo
- 250 g de carne picada mixta
- 1 cucharada de salsa de soja
- 75 g de crema
Salsa
-
50
g de puerro en rodajas (solo la parte blanca)
nebo 50 g de cebolla en rodajas (solo la parte blanca) - 30 g de aceite de oliva
- 1 pellizco de sal
- 50 g de agua
- 2 quesitos en porciones tipo Adler®
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1871 kJ / 448 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Puré de papas al estilo Argentino
50 min
Pastel de papa
1h 10 min
Pastel de carne y calabaza
1h
Tarta Pascualina
1h 30min
Manteca de maní y mantecol
2h 20 min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1h 25 min
Quiche de zapallito italiano
1h 10 min
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55 min
Hummus de zanahoria
15min
Carbonada
1h 15 min
Peceto al vapor con salsa de tomate
2h
Ñoquis de papa
1h 30min