![Tarta Pascualina (sin gluten) Tarta Pascualina (sin gluten)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e9a860f2cc778ec0415a0a813839a317/Derivates/a1f4bbf925dff032c8c5b2340d3814459986783c.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de queso parmesano en trozos (2-3 cm)
Masa quebrada sin gluten
- 300 g de harina sin gluten panificable
- 150 g de manteca fría, en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 80 g de agua fría
Relleno
- 500 g de agua
- 250 g de hojas de acelga
- 30 g de aceite de oliva
- 3 cebollas de verdeo picadas
- 150 g de queso ricota bien escurrido de suero
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 8 huevo
- manteca c.n.
Finalizar la preparación
- aceite de oliva c.n.
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada/loncha/rodaja
- Kalorie
- 1954.4 kJ / 467.1 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 34.5 g
- Tuk
- 29.7 g
- Nasycený tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 506.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Budín de mandarinas
55 Min
Manteca de maní y mantecol
2 Std. 20 Min
Bondiola con salsa de vino tinto
1 Std.
Chipa
30 Min
Crumble de coco y dulce de leche
45 Min
Crackers de semillas
50 min
Pastel de pollo y batata extra dulce
1 Std.
Tarta Pascualina
1 Std. 30 Min
Budín de naranja
1 Std.
Quiche de zapallito italiano
1 godz. 10 min
Tarta soufflé de espinaca
1 Std.
Polenta cremosa con queso y salsa boloñesa
1 Std. 45 Min