Tarta Pascualina (sin gluten)

Tarta Pascualina (sin gluten)

4.5 13 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
8 rebanada/loncha/rodaja

Suroviny

  • 100 g de queso parmesano en trozos (2-3 cm)
Masa quebrada sin gluten
  • 300 g de harina sin gluten panificable
  • 150 g de manteca fría, en trozos
  • 1 cucharadita de sal
  • 80 g de agua fría
Relleno
  • 500 g de agua
  • 250 g de hojas de acelga
  • 30 g de aceite de oliva
  • 3 cebollas de verdeo picadas
  • 150 g de queso ricota bien escurrido de suero
  • ½ cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida
  • 8 huevo
  • manteca c.n.
Finalizar la preparación
  • aceite de oliva c.n.

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 rebanada/loncha/rodaja

Sodík 506.9 mg
Protein 15.3 g
Kalorie 1954.4 kJ / 467.1 kcal
Tuk 29.7 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 14.9 g
Sacharidy 34.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...