Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de queso parmesano en trozos (2-3 cm)
Masa quebrada sin gluten
- 300 g de harina sin gluten panificable
- 150 g de manteca fría, en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 80 g de agua fría
Relleno
- 500 g de agua
- 250 g de hojas de acelga
- 30 g de aceite de oliva
- 3 cebollas de verdeo picadas
- 150 g de queso ricota bien escurrido de suero
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 8 huevo
- manteca c.n.
Finalizar la preparación
- aceite de oliva c.n.
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada/loncha/rodaja
- Kalorie
- 1954.4 kJ / 467.1 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 34.5 g
- Tuk
- 29.7 g
- Nasycený tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 506.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastel de pollo y puerro
50 Min
Tarta Pascualina
1h 30min
Quiche de zapallito italiano
1 godz. 10 min
Pastel de pollo y batata extra dulce
1h
Manteca de maní y mantecol
2 Std. 20 Min
Pan dulce navideño
1 Std. 40 Min
Puré de papas al estilo Argentino
50 Min
Budín de naranja
1h
Tarta soufflé de espinaca
1h
Galletitas integrales de naranja
40min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1h 25min
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1 Std. 40 Min