Tarta Pascualina (sin gluten)

Tarta Pascualina (sin gluten)

4.3 6 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 2hod.
8 rebanada/loncha/rodaja

Suroviny

  • de queso parmesano en trozos (2-3 cm)
    100 g
Masa quebrada sin gluten
  • de harina sin gluten panificable
    300 g
  • de manteca fría, en trozos
    150 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de agua fría
    80 g
Relleno
  • de agua
    500 g
  • de hojas de acelga
    250 g
  • de aceite de oliva
    30 g
  • cebollas de verdeo picadas
    3
  • de queso ricota bien escurrido de suero
    150 g
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de pimienta negra molida
    2 pellizcos
  • huevo
    8
  • manteca c.n.
Finalizar la preparación
  • aceite de oliva c.n.

Nutriční hodnoty na 1 rebanada/loncha/rodaja

Kalorie 467.1 kcal / 1954.4 kJ
Protein 15.3 g
Tuk 29.7 g
Sacharidy 34.5 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 14.9 g
Sodík 506.9 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...