
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 20 g azeite
- 60 g cebola
- 60 g cenoura
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de concentrado de tomate
- 1 c. chá de molho inglês
- 200 g lombinho de porco previamente assado ou cozinhado a vapor, cortado em pedaços pequenos
- 30 g farinha tipo 65
- 100 g leite
Massa
- 500 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 600 g água
- 1 c. chá de sal
- 20 g manteiga
- 70 g azeite
- 200 g farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
- 2 gemas de ovo batidas p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 130 kcal / 543.9 kJ
- Protein
- 4.4 g
- Tuk
- 6.4 g
- Sacharidy
- 13.7 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Sodík
- 249.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frango com chocolate preto
35min
Massa cremosa de alho-francês e Koftas de frango
2hod.
Lombinho de porco Wellington com puré de ervilhas e molho de champanhe
1hod. 15min
Quiche com massa de abacate e recheio de ervilhas - TM6
55min
Brioche de whisky e natas
5hod.
Focaccia com tâmaras, bacon e queijo de cabra
3hod.
Gozleme (pão turco de frigideira recheado)
1hod. 40min
Fritata com chouriço
40min
Quadrados de maçã
1hod.
Vulcões com recheio de limão carilado
3hod.
Enrolado de legumes e frango
3hod. 45min
Pão irlandês
45min