Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g água
- 1 c. sopa de caldo de legumes caseiro
- 150 g quinoa, lavada e escorrida
- 8 folhas de couve lombarda, s/ talo (40 g cada aprox.)
- 60 g alho-francês
- 60 g cenoura
- 30 g azeite
- 400 g lombos de salmão s/ pele, cortado em pedaços
- 130 g natas, min. 30% de gordura
- 1 - 2 pitadas de pimenta preta
- 2 - 3 pitadas de sal
- 30 g sumo de laranja (½ unid. aprox.)
- 30 g amido de milho
- 30 g manteiga
- 1 - 2 c. sopa de caril em pó, mais q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1421.2 kJ / 339.7 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Sacharidy
- 23.8 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 104.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salada de espargos e lentilhas
1 Std.
Pargo no forno à portuguesa com puré de cherovia e feijão
1 Std. 10 Min
Cuscuz de brócolos com caril de frango
45 Min
Frango Tex-Mex e salada de quinoa
30 Min
Salada de massa com frango
1 Std. 15 Min
Guisado de bacalhau à Italiana com batata a vapor
50 Min
Tarte de bacalhau e rosti de batata
1h 23min
Guisado de lentilhas e frango com caril
8h 35min
Salada quente mediterrânica
30 Min
Cevada com ratatouille
40 Min
Empada de Páscoa
5h 20min
Lombinho de porco recheado com tâmaras e molho de chalota
35min