Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto
- 100 g queijo da Ilha
- 100 g espinafres
- 1 dente de alho
- 50 g miolo de noz
- 80 g azeite
- ½ c. chá de sal
Massa e cobertura
- 200 g cerveja
-
15
g fermento de padeiro fresco
nebo 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
- 200 g tomate maduro cortado às rodelas
- 200 g queijo mozarela cortado às rodelas
- Orégãos q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2521.9 kJ / 602.7 kcal
- Protein
- 22.7 g
- Sacharidy
- 54.8 g
- Tuk
- 32 g
- Nasycený tuk
- 9.7 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 935.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmão à florentina
45min
Tagliatelle de cenouras e curgetes
35 Min
Caprese de beringela no forno com cuscuz
1h
Camarão crocante com puré de brócolos e tomate
45min
Dip de tomate e queijo-creme
5 Min
Tarte de bacalhau e brócolos
1h 10min
Crackers salgadas
30 Min
Beringiza = beringela + piza
45min
Brusqueta com pasta de requeijão, menta e ervilhas
15 Min
Quiche de curgete
1h 5min
Salada de camarão e cuscuz em frasco
25 Min
Piza fresca com pesto de pistácio
40min