Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto
- 100 g queijo da Ilha
- 100 g espinafres
- 1 dente de alho
- 50 g miolo de noz
- 80 g azeite
- ½ c. chá de sal
Massa e cobertura
- 200 g cerveja
-
15
g fermento de padeiro fresco
nebo 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
- 200 g tomate maduro cortado às rodelas
- 200 g queijo mozarela cortado às rodelas
- Orégãos q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2521.9 kJ / 602.7 kcal
- Protein
- 22.7 g
- Sacharidy
- 54.8 g
- Tuk
- 32 g
- Nasycený tuk
- 9.7 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 935.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Piza de salmão fumado e agrião
1h 30min
Quiche de presunto e tomate
55 min
Piza de alcachofra
Žádné hodnocení
Tarte de espargos
1 Std.
Técnica Chapéus de bruxa
Žádné hodnocení
Piza Vénus
1 Std.
Bolachas de queijo e tomate seco
4 Std.
Pão de piza
1 Std.
Rolos de queijo e bacon
1 Std. 20 Min
Piza de Nápoles
50 min
Piza de chouriço, mozarela e rúcula
55 min
Quiche de alho-francês e camarão
1h 10 min