Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 abóboras-manteiga cortadas ao meio
- 5 pés de tomilho só as folhas
- 50 g queijo da Ilha
- 35 g azeite
- 10 g coentros
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 1 malagueta cortada em pedaços (volitelně)
- 500 g bacalhau demolhado e desfiado
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 200 g leite
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 50 g manteiga, mais q.b. p/ as abóboras
- 200 g miolo de camarão
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 284 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Folar de carnes
2 Std. 20 Min
Flores de curgete recheadas
25 Min
Tamboril com azeitonas e puré de limão
1 Std.
Bolachas de sementes e quinoa
1 Std. 30 Min
Tarte de figo e presunto
40 Min
Choux de camarão com molho de açafrão
1 Std. 30 Min
Pêssegos com molho de framboesa e gelado de baunilha
Žádné hodnocení
Alheira com brócolos e ovos de codorniz
40 Min
Bolo delicioso de pera
24h
Vincotto - TM5
2 Std.
Almôndegas de frango asiáticas
40 Min
Bolo da partilha
45 Min