Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 abóboras-manteiga cortadas ao meio
- 5 pés de tomilho só as folhas
- 50 g queijo da Ilha
- 35 g azeite
- 10 g coentros
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 1 malagueta cortada em pedaços (volitelně)
- 500 g bacalhau demolhado e desfiado
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 200 g leite
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 50 g manteiga, mais q.b. p/ as abóboras
- 200 g miolo de camarão
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 284 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crumble de banana e pera
30 Min
Pão preto
2h
Tamboril com azeitonas e puré de limão
1sa
Scones de cebola e tomilho
30 Min
Patê de cavala com agrião
5 menit
Dip de curgete e sésamo
1sa
Papelote de pescada com laranja com cuscuz de tomate, pimentos e cebola roxa
35 dk
Salada de ovas
40 dk
Açorda de tomate e ovas com peixe assado
1 Std. 5 Min
Raia com tomate-cereja
35 dk
Arroz de chocos com tinta
1 Std. 10 Min
Patê de azeitonas e amêndoas
5 menit