Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 abóboras-manteiga cortadas ao meio
- 5 pés de tomilho só as folhas
- 50 g queijo da Ilha
- 35 g azeite
- 10 g coentros
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 1 malagueta cortada em pedaços (volitelně)
- 500 g bacalhau demolhado e desfiado
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 200 g leite
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 50 g manteiga, mais q.b. p/ as abóboras
- 200 g miolo de camarão
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 284 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Migas de broa com bacalhau
30 Min
Tamboril com azeitonas e puré de limão
1 Std.
Peru Wellington com batatas Duchesse
2h 15 min
Bolo-rei integral
4h 15min
Rolo de espinafres e queijo
40 Min
Ramequim de legumes
1hod. 25min
Caviar de cogumelos
20 Min
Espinafres com camarão
1 Std. 5 Min
Lençol
30 Min
Lasanha de beringela
1h 55 min.
Camarão crocante com puré de brócolos e tomate
45 Min
Scones de cebola e tomilho
30 Min