
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Schalotten
- 50 g Fenchel in Stücken
- 50 g Knollensellerie in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Butter in Stücken
- 20 g Pernod
- 100 g Weißwein
- 400 g Fischfond
- 100 g Crème fraîche
- 1 TL Salz
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 30 g Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 449 kcal / 1879 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 30 g
- Sacharidy
- 32 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kerbel-Spargel-Suppe mit karamellisiertem Spargel
45min
Zitrus-Mousse mit Orangenfilets
5hod. 30min
Gin-Tonic-Saibling mit gehobelter Feldfrucht und Petersilien-Mayonnaise
24hod.
Kerbel-Cappucchino
35min
Sauce Béarnaise
40min
Pfirsich-Carpaccio mit Himbeersorbet
3hod. 25min
Steinbutt auf Chablis-Gemüse mit Estragonsauce und Sahne-Porree-Kartoffeln
1hod.
Sommer-Cocktailsauce
20min
Seezungenfilets mit Weißwein-Champignon-Sauce
40min
Kalbsfilet sous-vide mit Apfel- und Kartoffelchips
5hod.
Lachscreme mit Endiviensalat
2hod.
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20min