Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Schalotten
- 50 g Fenchel, in Stücken
- 50 g Knollensellerie, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Butter, in Stücken
- 20 g Pernod
- 100 g Weißwein
- 400 g Fischfond
- 100 g Crème fraîche
- 1 TL Salz
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 30 g Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1879 kJ / 449 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kabeljau sous-vide mit Kartoffelstampf
1j 50 menit
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3 Std.
Hummer Thermidore
35min
Getrüffeltes Kartoffelpüree mit Onsen-Ei und Spinatsalat
1h 30min
Spaghetti Carbonara
25 menit
Skrei mit Muschelragout
1h 45min
Kalbsfilet sous-vide mit Apfel- und Kartoffelchips
5 Std.
Rahmspinat mit Macadamia und Safran
35min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20min
Schwarze Spaghetti mit Parmesan-Sauce und Garnelen
45 min