Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Schalotten
- 50 g Fenchel, in Stücken
- 50 g Knollensellerie, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Butter, in Stücken
- 20 g Pernod
- 100 g Weißwein
- 400 g Fischfond
- 100 g Crème fraîche
- 1 TL Salz
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 30 g Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1879 kJ / 449 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gedämpfte Muscheln mit Porree und Kokos-Sauce
45min
Sauce Béarnaise
40min
Entenbrust-Salat mit Balsamico-Blaubeer-Vinaigrette
1h 35 min
Lachscreme mit Endiviensalat
2h
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20 Min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3 Std.
Lachsschnitte mit Avocadocreme
20 Min
Schnelle Sauce Hollandaise
10 Min
Bouillabaisse
1 Std.
Caesar-Salat-Dressing (eifrei)
10 Min
Beurre blanc - helle Buttersauce
20 Min
Schwarze Spaghetti mit Parmesan-Sauce und Garnelen
45min