Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Knoblauchzehe
- 1 Avocado, reif, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 1 Limette, unbehandelt, 1 TL Saft ausgepresst und ½ TL Schale abgerieben
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 150 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, Sashimi-Qualität, in Stücken
- 5 g Balsamico, hell
- ¼ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 2 Scheiben Pumpernickel, zugeschnitten auf 12 x 3 cm
- ¼ Kresse-Beet, abgeschnitten
- essbare Blüten zum Dekorieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1913 kJ / 457 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 6.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20 min
Gedämpfte Muscheln mit Porree und Kokos-Sauce
45 min
Trüffelsuppe mit Kabeljau und Cashewbröseln
55 min
Salat mit Ziegenkäse und geröstetem Cashew-Dressing
25 min
Entenbrust-Salat mit Balsamico-Blaubeer-Vinaigrette
1sa 35 dk
Kabeljau-Salat mit Mangodressing
40 min
Spargel-Antipasti
40 min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35 min
Feldsalat mit Joghurt-Blutorangen-Dressing
10min
Avocado-Basilikum-Salatdressing
10min
Schwarze Spaghetti mit Parmesan-Sauce und Garnelen
45 min