Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g frische Petersilienblätter
- 25 g Schnittlauch, in Röllchen
- 3 Zweige Majoran, abgezupft
- 5 g Dill
- 5 g frische Thymianblättchen
- 10 g Basilikumblätter, frisch
- 30 g Ketchup
- 15 g Senf
- 15 g Kapern
- 60 g Schalotten, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 5 Sardellenfilets, in Öl
- 1 TL Branntweinessig
- 2 TL Cognac
- 1 TL Sherry (volitelně)
- 1 TL Weinbrand (volitelně)
- 1 TL Worcester-Sauce
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 ½ TL Curry
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 5 g Zitronensaft
- ½ TL geriebene Orangenschale
- 15 g Orangensaft
- 8 g Salz
- ½ TL Pfeffer
- 500 g Butter, weich
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 792 kJ / 189 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 187 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hummer Thermidore
35min
Spargel-Parmesan-Creme mit Parmaschinken und grünen Spargelstreifen
6h 15 min
Rhabarber-Salsa
15 Min
Lachsforelle mit gepickeltem Rhabarber und Purple-Curry-Mayo
24h
Rot gebeizter Lachs mit geschmortem Wintersalat und Orangen-Chutney
24h
Gin-Tonic-Saibling mit gehobelter Feldfrucht und Petersilien-Mayonnaise
24h
Allround Kräuter-Marinade und Mayo
15 Min
Rosmarin-Zitronen-Sauce
48h
Terrine Provençale
2h
Gin-Tonic-Lachs
24h
Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare
3 Std.
Buttermilch-Lamm vom Grill mit Dattel-Gremolata
6 Std. 25 Min