Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Schalotten
- 100 g Weißwein
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Portion Safran (0,1 g)
- 2 EL Crème fraîche
- 100 g Butter, kalt, in kleinen Stückchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 994 kJ / 237 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 Min
Gratinierte Jakobsmuscheln
25 min
Sauce Béarnaise
40min
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30min
Seezungenröllchen mit Pilzfüllung
50min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 Min
Lachscreme mit Endiviensalat
2h
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35 Min
Seeteufel an Tomatenrahm mit grünen Bohnen und Grillkartoffeln
40min
Bouillabaisse
1h
Beurre blanc - helle Buttersauce
20 min