Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Schalotten
- 100 g Weißwein
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Portion Safran (0,1 g)
- 2 EL Crème fraîche
- 100 g Butter, kalt, in kleinen Stückchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 994 kJ / 237 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Sauce Béarnaise
40 Min
Bouchées à la Reine
55 Min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3 Std.
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35 min
Gratinierte Dorade mit Kartoffelsalat
1 Std. 20 Min
Perlhuhn Quatre-Épices
50 Min
Seezungenfilets mit Weißwein-Champignon-Sauce
40 Min
Beurre blanc - helle Buttersauce
20 Min
Seeteufel an Tomatenrahm mit grünen Bohnen und Grillkartoffeln
40 Min
Lachsforelle mit Senf-Hollandaise und Ofenkartoffeln
45 Min
Seeteufel in Sauce
1h
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 min