
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Schalotten
- 100 g Weißwein
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Portion Safran (0,1 g)
- 2 EL Crème fraîche
- 100 g Butter kalt, in kleinen Stückchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 237 kcal / 994 kJ
- Protein
- 0 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 1 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Warmer Zitronenlachs mit Radieschentatar und Sauerampfercreme
30min
Beurre blanc - helle Buttersauce
20min
Sauce Béarnaise
40min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2hod.
Seezungenfilets mit Weißwein-Champignon-Sauce
40min
Skrei mit Muschelragout
1hod. 45min
Lachscreme mit Endiviensalat
2hod.
Lachsforelle mit Senf-Hollandaise und Ofenkartoffeln
45min
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30min
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35min
Thunfischsauce mit Joghurt
5min
Vitello Tonnato
48hod.