Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g wody
- 40 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 350 g masła, pokrojonego na kawałki
- 8 żółtek
- ½ - 1 łyżeczka soli
- 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 3023.8 kJ / 722.2 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Sacharidy
- 2.2 g
- Tuk
- 76 g
- Nasycený tuk
- 40.6 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 187.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sos béarnaise
20 min
Białe szparagi z jogurtowym sosem à la holenderskim
1h
Szparagi (sous-vide) z jajkami w koszulkach (z osłoną noża miksującego)
1h 10min
Szparagi z ziemniakami i sosem holenderskim
50min
Płynny budyń – 1200 ml
15min
Sos maltański
10min
Beszamel – 600 ml
15min
Szparagi z młodymi ziemniakami i jogurtowym sosem holenderskim
55min
Sos holenderski – 250 ml
15min
Sos waniliowy
10min
Sos berneński
15min
Sos holenderski
15min