Zařízení & příslušenství
Kimchi Sauce
Příprava 5min.
Celkový 20min.
4 jars
Suroviny
-
glutinous rice flour40 g
-
water400 g
-
sugar20 g
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters400 g
-
garlic cloves50 g
-
fresh ginger10 g
-
yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)110 g
-
chilli flakes70 g
-
Korean fish sauce4 tbsp
-
Korean fermented shrimp (saeujeot)1 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 jar
Sodík
1904 mg
Protein
6 g
Kalorie
787 kJ /
188 kcal
Tuk
2 g
Vláknina
8 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
40 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Asian Flavour Mixes
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30min.
Soy Milk (Metric)
1hod. 35min.
Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
1hod. 5min.
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1hod. 15min.
Greek Yogurt
11hod. 40min.
Orange Jellies
1hod. 10min.
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min.
Collagen Soup Broth
8hod. 25min.
Sambal chilli
35min.
Dried Shrimp Sambal
55min.