
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g glutinous rice flour
- 400 g water
- 20 g sugar
- 400 g Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters
- 50 g garlic cloves
- 10 g fresh ginger
- 110 g yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)
- 70 g chilli flakes
- 4 tbsp Korean fish sauce
- 1 tbsp Korean fermented shrimp (saeujeot)
- Nutriční hodnoty
- na 1 jar
- Kalorie
- 188 kcal / 787 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 2 g
- Sacharidy
- 40 g
- Vláknina
- 8 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 1904 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Indonesian Vegetable Spring Roll
Žádné hodnocení
Hakka Yam Abacus
20min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40min
Sarawak Ragi Huat Kuih (White Yeasted Steamed Cupcakes)
51hod. 50min
Dou sha (red bean paste)
49hod. 10min
Mango on Coconut Sticky Rice
55min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1hod. 5min
Summer seafood soup
45min
Chicken porridge with century egg
30min
Homemade Fish Ball Soup
2hod.
Kimchi Sauce
20min
Homemade Soy Milk
35min