
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehen
- 400 g Gruyère in Stücken (3 cm)
- 400 g Freiburger Vacherin in Stücken (3 cm)
- 2 EL Maisstärke (z. B. Maizena)
- 200 g Weisswein, trocken
- 15 g Kirsch nach Belieben
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 1 Prise Paprika edelsüss gemahlen
- 700 g Weissbrot in Würfeln (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1291 kcal / 5393 kJ
- Protein
- 71 g
- Tuk
- 65 g
- Sacharidy
- 91 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto milanese
30min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4hod. 50min
French Dressing
20min
Älpler Magronen
45min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50min
Käsewähe
50min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1hod.
Chäsfondue
20min
Zwiebel-Käsewähe
1hod. 15min
Chügelipastetli
30min
Berner Rösti
40min
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45min