Fondue moitié-moitié

Fondue moitié-moitié

4.6 115 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 20min.
4 Portionen

Suroviny

  • Knoblauchzehen
    2
  • Gruyère in Stücken (3 cm)
    400 g
  • Freiburger Vacherin in Stücken (3 cm)
    400 g
  • Maisstärke (z. B. Maizena)
    2 EL
  • Weisswein, trocken
    200 g
  • Kirsch nach Belieben
    15 g
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    1 Prise
  • Muskatnuss, gemahlen
    1 Prise
  • Paprika edelsüss gemahlen
    1 Prise
  • Weissbrot in Würfeln (3 cm)
    700 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 71 g
Kalorie 5393 kJ / 1291 kcal
Tuk 65 g
Sacharidy 91 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...