Kompatibilní verze
Entrecôte aux truffes sur son risotto à la chicorée rouge
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Risotto
- 120 g de parmesan, en morceaux (2 cm)
- 50 g d'échalote, coupée en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 320 g de riz risotto, tout type
- 100 g de vin blanc
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de poule (pour 0.5 l)
Chicorée rouge et viande
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 chicorée rouge (150 g), sans le trognon, coupé en lanières (5 mm)
- 2 pincées de sucre
- 2 pincées de sel
- 3 faux-filets de bœuf (d’env. 230 g chacun, 2 cm d’épaisseur)
Finition
- 30 g de beurre
- truffes fraîches en fines lamelles (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 523.5 kJ / 523.5 kcal
- Protein
- 35.9 g
- Sacharidy
- 42.4 g
- Tuk
- 21.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Thai Tom Yum
45 dk
Menu: Soupe de topinambours, saumon en croûte avec légumes au four et trifle de pain d'épices
2h 15min
Parmigiana al forno
1h 50min
Pie au bœuf et à la bière
1 Std. 40 Min
Ketchup
45 dk
Chips croustillantes et guacamole
1sa
Risotto aux épinards et asperges
40min
Steak tartare
30 dk
Mayonnaise à l'avocat
15min
Mille-feuilles
2sa 25 dk
Mayonnaise à l'ail
10min
Soupe de poireaux au fromage
30 dk