Kompatibilní verze
Entrecôte aux truffes sur son risotto à la chicorée rouge
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Risotto
- 120 g de parmesan, en morceaux (2 cm)
- 50 g d'échalote, coupée en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 320 g de riz risotto, tout type
- 100 g de vin blanc
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de poule (pour 0.5 l)
Chicorée rouge et viande
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 chicorée rouge (150 g), sans le trognon, coupé en lanières (5 mm)
- 2 pincées de sucre
- 2 pincées de sel
- 3 faux-filets de bœuf (d’env. 230 g chacun, 2 cm d’épaisseur)
Finition
- 30 g de beurre
- truffes fraîches en fines lamelles (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 523.5 kJ / 523.5 kcal
- Protein
- 35.9 g
- Sacharidy
- 42.4 g
- Tuk
- 21.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla milanese
30min
Dip au fromage frais et aux herbes
10 Min
Soupe hongroise aux champignons
35min
Spaghettini sauce aux moules et palourdes
1 godz. 5 min
Gin fizz à la rhubarbe et au gingembre
Žádné hodnocení
Filet de poisson aux pousses de soja dans une sauce épiceée
45min
Tagliatelle au basilic sauce olives et tomates
1 Std. 25 Min
Dorade royale en croûte de sel
35min
Wraps poulet jalapeño et laitue
30min
Rouleaux impériaux (nems)
30min
Curry vert de poulet
55 min
Chips croustillantes et guacamole
1 Std.