
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de sarrasin
- 150 g de noisettes, décortiquées, non émondées
- 100 g de sucre
- 2 pincées de sel
- 50 g d'amidon
- 1 citron zeste râpé et jus pressé
- 100 g de beurre végane, en morceaux
- 50 g d'eau glacée
- 250 g de pruneaux coupées en deux, dénoyautées
- 250 g de pommes trognon retiré, détaillées en morceaux
- 300 g de pruneaux coupés en deux, dénoyautés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 609.7 kcal / 2551.1 kJ
- Protein
- 9.8 g
- Tuk
- 35.2 g
- Sacharidy
- 73 g
- Vláknina
- 9.4 g
- Nasycený tuk
- 10.3 g
- Sodík
- 53.3 mg