Tarte aux quetsches, végane et sans gluten

Tarte aux quetsches, végane et sans gluten

4.8 4 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 35min.
6 portions

Suroviny

  • 150 g de sarrasin
  • 150 g de noisettes, décortiquées, non émondées
  • 100 g de sucre
  • 2 pincées de sel
  • 50 g d'amidon
  • 1 citron zeste râpé et jus pressé
  • 100 g de beurre végane, en morceaux
    100 g de margarine végétalienne
  • 50 g d'eau glacée
  • 250 g de pruneaux coupées en deux, dénoyautées
    250 g de pruneaux, surgelés, décongelés
  • 250 g de pommes trognon retiré, détaillées en morceaux
  • 300 g de pruneaux coupés en deux, dénoyautés
    300 g de pruneaux, surgelés, décongelés

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 53.3 mg
Protein 9.8 g
Kalorie 2551.1 kJ / 609.7 kcal
Tuk 35.2 g
Vláknina 9.4 g
Nasycený tuk 10.3 g
Sacharidy 73 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...