Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1700 g d'eau
- 1 feuille de laurier
- 1 branche de céleri branche, coupée en tronçons
- 100 g de poireau, coupé en rondelles (1,5 cm)
- 1 carotte, coupée en rondelles (1,5 cm)
- 2 c. à café de fond de veau déshydraté
- 600 g de ris de veau
- 700 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 90 g de beurre
- 60 g de farine de blé
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 jaunes d'œufs
- 10 g d'huile de tournesol
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2440 kJ / 587.3 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 39.5 g
- Nasycený tuk
- 21 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 230.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauté d'agneau aux légumes
45 min
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30 min
Cassoulet
13h
Mijoté de lotte aux épices
50min
Tajine de crevettes, moules et noix de saint-jacques
1h 5min
Couscous d'agneau - Crème catalane
1 Std. 35 Min
Fonds d'artichaut aux fruits de mer
50min
Calamars farcis comme en Algarve
1 Std. 10 Min
Accras de julienne
45 min
Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais
13 godz. 50 min
Paëlla aux fruits de mer
1h 5min
Sauce armoricaine
1h