Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1700 g d'eau
- 1 feuille de laurier
- 1 branche de céleri branche, coupée en tronçons
- 100 g de poireau, coupé en rondelles (1,5 cm)
- 1 carotte, coupée en rondelles (1,5 cm)
- 2 c. à café de fond de veau déshydraté
- 600 g de ris de veau
- 700 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 90 g de beurre
- 60 g de farine de blé
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 jaunes d'œufs
- 10 g d'huile de tournesol
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2440 kJ / 587.3 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 39.5 g
- Nasycený tuk
- 21 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 230.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paëlla aux fruits de mer
1h 5min
Navarin d'agneau printanier
1h 25 min
Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais
13 godz. 50 min
Tendron de veau roulé aux noix et aux artichauts
2 Std.
Seiche sauce au vin rouge
1h 5min
Osso-buco cuisson lente
1h 50 min
Sauce blanche
10min
Sauce au poivre
25 min
Souris d'agneau
1 Std. 15 Min
Sauce dieppoise
35min
Rognons de veau au xérès
25 min
Rognons de veau sauce madère
20 min