Blanquette de ris de veau

Blanquette de ris de veau

3.3 24 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 50min.
4 portions

Suroviny

  • 1700 g d'eau
  • 1 feuille de laurier
  • 1 branche de céleri branche coupée en tronçons
  • 100 g de poireau coupé en rondelles (1,5 cm)
  • 1 carotte coupée en rondelles (1,5 cm)
  • 2 c. à café de fond de veau déshydraté
  • 600 g de ris de veau
  • 700 g de champignons de Paris frais coupés en quatre
  • 90 g de beurre
  • 60 g de farine de blé
  • 100 g de crème liquide 35% m.g.
  • 2 jaunes d'œufs
  • 10 g d'huile de tournesol

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 230.5 mg
Protein 32.5 g
Kalorie 2440 kJ / 587.3 kcal
Tuk 39.5 g
Vláknina 5.8 g
Nasycený tuk 21 g
Sacharidy 20 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...