Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1700 g d'eau
- 1 feuille de laurier
- 1 branche de céleri branche, coupée en tronçons
- 100 g de poireau, coupé en rondelles (1,5 cm)
- 1 carotte, coupée en rondelles (1,5 cm)
- 2 c. à café de fond de veau déshydraté
- 600 g de ris de veau
- 700 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 90 g de beurre
- 60 g de farine de blé
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 jaunes d'œufs
- 10 g d'huile de tournesol
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2440 kJ / 587.3 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 39.5 g
- Nasycený tuk
- 21 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 230.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau coton
1 godz. 45 min
Osso-buco cuisson lente
1 Std. 50 Min
Pastilla aux restes de viande
1 Std. 15 Min
Anneaux de calamar au vin rouge
1h
Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais
13 godz. 50 min
Goulasch de bœuf cuisson lente
2h 45min
Seiche sauce au vin rouge
1h 5min
Petits flans pâtissiers
3 Std.
Fonds d'artichaut aux fruits de mer
50min
Joues de bœuf au cidre
3h 15min
Paëlla aux fruits de mer
1h 5min
Bourride
1h