Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g de lait entier
- 400 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 300 g de cerises, coupées en deux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1450.2 kJ / 347.8 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 27.2 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 83.5 g
- Sodík
- 16.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pannacotta
5 godz. 50 min
Tiramisu poire-speculoos
12h 30min
Nectarines rôties, biscuits, coulis de fruits rouges
1h
Tiramisu noisettes caramel et biscuits petit-beurre
12h 20min
Tiramisu aux fraises
4h 30min
Fraisiers façon tiramisu
12h 30min
Pannacotta betterave-framboise
3 Std. 20 Min
Glace au chèvre et son coulis de fraises
12 Std.
Pannacotta aux myrtilles
4h 30min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2h 10 min
Pannacotta aux fruits rouges
3h 25min
Tiramisu aux framboises
3 Std. 20 Min