Pannacotta à la cerise
TM6 TM5 TM31

Pannacotta à la cerise

3.9 (10 hodnocení)

Suroviny

  • 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 400 g de lait entier
  • 400 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 100 g de sucre en poudre
  • 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
  • 300 g de cerises, coupées en deux

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1450.2 kJ / 347.8 kcal
Protein
5 g
Sacharidy
27.2 g
Tuk
24 g
Nasycený tuk
0.8 g
Vláknina
83.5 g
Sodík
16.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty