
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g de lait entier
- 400 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 300 g de cerises coupées en deux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 347.8 kcal / 1450.2 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 27.2 g
- Vláknina
- 83.5 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Sodík
- 16.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pannacotta façon cappuccino
4h 30min
Crèmes dessert coco et coulis de framboise
2h 45min
Soufflé normand
45min
Crème pâtissière à la pistache
30min
Mousse à l'abricot
3h 30min
Oranges en gelée, pannacotta vanillée
3h 40min
Glace au chèvre et son coulis de fraises
12h
Mousse de kiwi
2h 15min
Crèmes aux framboises
4h 25min
Mousse à la fraise
15min
Crème dessert aux noisettes
2h 40min
Pannacotta aux fruits rouges
3h 25min