Pannacotta à la cerise

Pannacotta à la cerise

3.7 12 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 30min.
6 portions

Suroviny

  • 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 400 g de lait entier
  • 400 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 100 g de sucre en poudre
  • 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
  • 300 g de cerises coupées en deux

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 16.8 mg
Protein 5 g
Kalorie 1450.2 kJ / 347.8 kcal
Tuk 24 g
Vláknina 83.5 g
Nasycený tuk 0.8 g
Sacharidy 27.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...