Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de carotte, coupée en morceaux
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 40 g d'échalotes
- 300 g de crevettes crues non décortiquées, les têtes seulement
- 20 g de beurre
- 40 g de cognac
- 20 g de concentré de tomate
- 150 g de vin blanc
- 400 g d'eau
- 1 c. à café de fumet de poisson déshydraté (voir "Variante")
- 10 g de fécule, délayée avec un peu d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 176.3 kJ / 42 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Sacharidy
- 2.9 g
- Tuk
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 13.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Seiche à la sauce tomate
1h 15min
Risotto aux coquillages et à la truffe
45 min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1h 35min
Sauce armoricaine
1u.
Sauce dieppoise
35min
Mouclade charentaise
40min
Opérette de fruits de mer
1h 40min
Ris d'agneau à la zamorana
50min
Ragoût de fruits de mer et poisson à la tomate
50min
Sauce Messine
10min
Rouille
10min
Sauce mayonnaise
10min