Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de carotte, coupée en morceaux
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 40 g d'échalotes
- 300 g de crevettes crues non décortiquées, les têtes seulement
- 20 g de beurre
- 40 g de cognac
- 20 g de concentré de tomate
- 150 g de vin blanc
- 400 g d'eau
- 1 c. à café de fumet de poisson déshydraté (voir "Variante")
- 10 g de fécule, délayée avec un peu d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 176.3 kJ / 42 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Sacharidy
- 2.9 g
- Tuk
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 13.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jaune d’œuf confit à l’huile fumée, voile de café - Eric Robert
14 Std. 15 Min
Sauce Messine
10 Min
Bisque de crevettes
30 Min
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1 Std. 15 Min
Sauce armoricaine
1 Std.
Seiche à la sauce tomate
1 Std. 15 Min
Sauce rouille
10 Min
Sauce dieppoise
35 Min
Sauce mayonnaise
10 Min
Sauce périgourdine
35 Min
Lotte et crevettes à l'américaine
1 Std. 15 Min
Rouille
10 Min