Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de viande de bœuf à ragoût, coupé en morceaux (3 cm)
-
1
c. à soupe de moutarde à l'estragon
nebo 1 c. à soupe de moutarde anglaise - 350 g d'oignons, coupés en 8-10 quartiers
- 30 g de beurre clarifié
- 20 g de concentré de tomate
- 1 - 2 gousses d'ail, coupées en deux
- 3 - 3 ½ c. à café de paprika doux en poudre
- 1 - 1 ¼ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre noir moulu
-
¼ - ½
c. à café de poivre de Cayenne moulu
nebo ¼ - ½ c. à café de paprika fort en poudre - 1 c. à café de marjolaine déshydratée
-
200
g de fond de bœuf
nebo 200 g de bouillon de bœuf - 50 g de vin rouge (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1483 kJ / 354 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Poulet au vin rouge
55min
Daube de l'Aubrac
17h 30min
Cassoulet mexicain
35min
Osso-buco cuisson lente
1 godz. 50 min
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2 godz. 10 min
Ragoût de bœuf à la bière et colcannon
4 Std. 40 Min
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5h 30min
Goulasch de bœuf cuisson lente
2 godz. 45 min
Irish stew
3h 30min
Chili con carne cuisson lente
5sa 5 dk
Joues de bœuf au cidre
3h 15min
Picadillo à la cubaine
50min