Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse d'ail
- 1 oignon, coupé en deux
- 120 g de beurre demi-sel, dont 70 g en morceaux
- le jus d'un citron jaune
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 2 homards
- 3 jaunes d'œufs
- 70 g de cidre brut
- 10 g de vinaigre de cidre
- 1 pincée poivre blanc, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1831.4 kJ / 437.7 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 10.4 g
- Tuk
- 37.9 g
- Nasycený tuk
- 23 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 444.8 mg
Alternativní recepty
Lasagne de blanquette
2 Std. 40 Min
Crevettes à la vanille
25min
Lotte, pomme de terre et poivron (cuisson sous vide)
2h 15 min.
Bâtonnets poitrine de porc et oignon
1h 20min
Nems de canard au foie gras et compote de pommes
45min
Saumon entier rôti et sauce épicée au miso et gochujang
7 Std. 30 Min
Marinade à la jamaïcaine pour le poulet
10min
Salade de gambas marinées aux agrumes, carpaccio de mangue
30min
Risotto aux moules et algues, brochettes de saint-jacques et chorizo
35min
Gambas au romarin
40min
Crumble de pommes et St Jacques snackées
45min
Crème brûlée à la badiane
4 Std. 15 Min