Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g d'huile végétale
nebo 20 g d'huile d'olive - 2 - 3 gousses d'ail
- 200 g de poivron rouge, coupés en morceaux (2 cm)
- 170 g d'oignons jaunes, coupés en quartiers
-
20 - 30
g de piments chipotle
nebo 20 - 30 g de piments jalapeño frais - 400 g de purée de tomates en conserve
- 100 g de concentré de tomate
- 1 ½ c. à café de sucre en poudre
- 600 g de viande de bœuf hachée
- 1 ½ c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à café de sel
-
1
c. à café de fond de viande maison
nebo 1 cube de bouillon de viande (pour 0,5 l de liquide) - 500 g de haricots rouges en conserve, égouttés
- 2 c. à soupe de feuilles de coriandre fraîche, pour la finition
- 150 g de guacamole, pour servir
- 100 g de crème aigre, pour servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2847 kJ / 680 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 38 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 16.1 g
- Sodík
- 1490 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Porc aux lentilles
1 Std. 20 Min
Porc au caramel
45 min
Sous-vide magrets de canard
2h
Goulasch de bœuf cuisson lente
2h 45min
Saumon teriyaki sous-vide
1 Std. 20 Min
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4 Std.
Caramel liquide
25min
La daube niçoise cuisson lente
13 Std. 20 Min
Bœuf Stroganoff
1h
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5h 30min
Osso-buco cuisson lente
1 Std. 50 Min