Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cocción arroz y salmón
- 450 g de arroz para sushi
- 1300 g de agua
- 450 g filete de salmón fresco, sin piel ni hueso
- 4 cdas de vinagre de arroz
- 2 cditas de azúcar
- 1 cdita de sal
Salsa Teriyaki
- 2 diente de ajo, pelado
- 15 - 20 g de jengibre fresco, pelado y en rodajas de 2 mm
- 150 g de salsa de soya
- 100 g de mirin
- 80 g de azúcar
- 20 g de fécula de maíz
Onigirazu
- 8 hojas de alga nori
- mayonesa, cantidad necesaria para untar en el arroz
-
espinaca baby fresca, cantidad necesaria para el relleno de onigirazu (aprox. 50 g)
nebo hojas de lechuga - 1 aguacate, maduro, en rebanadas (2-3 mm)
- salsa de soya, para acompañar (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1855 kJ / 443.4 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 11.8 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 1364.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa vegana de hongos, poro y arroz salvaje con pan tostado
45min
Nigiri sushi
1 godz.
Tacos de pescado empanizado sin gluten
35min
Ramen japonés
1 godz. 40 min
Taco Sushi
1 godz.
Dumplings de camarón (Xia jiao)
1 godz. 15 min
Bowl de arrachera con chile verde TM6
1 godz.
Enchiladas con crema de epazote
40min
Pastel de sushi
1 godz.
Panes al vapor rellenos de cerdo (Baozi)
2 godz. 10 min
Bowl de carne coreano TM6
1 godz.
Gyoza (dumplings)
1 godz. 30 min