Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cocción arroz y salmón
- 450 g de arroz para sushi
- 1300 g de agua
- 450 g filete de salmón fresco, sin piel ni hueso
- 4 cdas de vinagre de arroz
- 2 cditas de azúcar
- 1 cdita de sal
Salsa Teriyaki
- 2 diente de ajo, pelado
- 15 - 20 g de jengibre fresco, pelado y en rodajas de 2 mm
- 150 g de salsa de soya
- 100 g de mirin
- 80 g de azúcar
- 20 g de fécula de maíz
Onigirazu
- 8 hojas de alga nori
- mayonesa, cantidad necesaria para untar en el arroz
-
espinaca baby fresca, cantidad necesaria para el relleno de onigirazu (aprox. 50 g)
nebo hojas de lechuga - 1 aguacate, maduro, en rebanadas (2-3 mm)
- salsa de soya, para acompañar (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1855 kJ / 443.4 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 11.8 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 1364.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensalada César con kale, arúgula y salmón
45 min
Sushi California
1 Std.
Res con teriyaki y arroz al vapor
1 Std. 50 Min
Arroz jazmín al vapor con té limón
40min
Dip de Ostiones ahumados
30 min
Pan francés con compota de jengibre, pera y moras
40min
Bowl de atún y aguacate
50min
Pollo a la naranja estilo Oriental
50min
Nigiri sushi
1 Std.
Sushi California
1 godz. 10 min
Temaki sushi (TM6)
1h 40min
Pasta al pesto estilo italiano con jitomates cherry confitados
30 min