Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cocción arroz y salmón
- 450 g de arroz para sushi
- 1300 g de agua
- 450 g filete de salmón fresco, sin piel ni hueso
- 4 cdas de vinagre de arroz
- 2 cditas de azúcar
- 1 cdita de sal
Salsa Teriyaki
- 2 diente de ajo, pelado
- 15 - 20 g de jengibre fresco, pelado y en rodajas de 2 mm
- 150 g de salsa de soya
- 100 g de mirin
- 80 g de azúcar
- 20 g de fécula de maíz
Onigirazu
- 8 hojas de alga nori
- mayonesa, cantidad necesaria para untar en el arroz
-
espinaca baby fresca, cantidad necesaria para el relleno de onigirazu (aprox. 50 g)
nebo hojas de lechuga - 1 aguacate, maduro, en rebanadas (2-3 mm)
- salsa de soya, para acompañar (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1855 kJ / 443.4 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 11.8 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 1364.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cocción de arroz japonés (250 g)
35min
Bowl de pollo Shawarma
1sa
Yakimeshi vegetariano
35min
Nachos Thai
45min
Noodles con cordero
30 dk
Sushi California
1sa
Bowl de cerdo
45min
Cocción de arroz japonés (500 g)
35min
Latkes de papa
45min
Ensalada de pasta de verano
30 dk
Bowl de carne coreano TM6
1sa
Ramen de curry rojo con pollo
35min