Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g azeite
nebo 20 g óleo vegetal -
170
g cebola cortada em quartos
nebo 170 g cebola roxa cortada em quartos - 130 - 150 g cenoura cortada em fatias (1-2 cm aprox.)
- 70 - 90 g talo de aipo cortado em fatias (0,5-1 cm aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1213 kJ / 290 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 9.6 g
- Sodík
- 171 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saltear mistura de legumes
30min
Saltear frango em cubos
15min
Saltear 200 g de curgete
20 min
Saltear 400 g de beringela
35 Min
Saltear 400 g de cenoura em palitos
20 min
Saltear bacon com frango em tiras
15min
Saltear frango em tiras
15min
Saltear 200 g de alho-francês
20 min
Saltear pimento vermelho com cebola
25 min
Saltear 200 g de cenoura em palitos
15min
Saltear 200 g de pimento
20 min
Saltear 300 g de cogumelos frescos
25 min