Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
25
g azeite
nebo 25 g óleo vegetal - 100 g pimento verde cortado em tiras (5 cm de comprimento, 0,5 cm de espessura aprox.)
- 100 g pimento vermelho cortado em tiras (5 cm de comprimento, 0,5 cm de espessura aprox.)
- 100 g cebola roxa cortada em metades e depois em fatias (0,5 cm aprox.)
- 150 g cenoura cortada em palitos (5 cm de comprimento, 0,5 cm de espessura aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1465 kJ / 349 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 11.2 g
- Sodík
- 97 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saltear frango em cubos
15min
Saltear mistura de legumes para sopa ou guisados
25 min
Saltear 200 g de curgete
20min
Saltear 400 g de cenoura em palitos
20min
Saltear bacon com frango em tiras
15min
Saltear frango em tiras
15min
Saltear 200 g de alho-francês
20min
Saltear pimento vermelho com cebola
25 min
Saltear 200 g de cenoura em palitos
15min
Saltear 200 g de pimento
20min
Saltear 300 g de cogumelos frescos
25 min
Saltear camarão
15min