2 purés de legumes - puré base e introdução da alface

2 purés de legumes - puré base e introdução da alface

4.8 60 rating
Příprava 5min.
Celkový 30min.
6 doses

Suroviny

  • batata cortada em pedaços
    300 g
  • cenoura cortada em pedaços
    500 g
  • cebola cortada em pedaços
    200 g
  • água
    350 g
  • alface cortada em pedaços
    50 g
  • azeite extra virgem (0,2% acidez) p/ servir
    6 c. chá de

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 64.7 mg
Protein 2.2 g
Kalorie 530.8 kJ / 126.9 kcal
Tuk 4.7 g
Vláknina 4.1 g
Nasycený tuk 0.7 g
Sacharidy 20 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...