Kompatibilní verze
2 purés de legumes - puré base e introdução da alface
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g batata cortada em pedaços
- 500 g cenoura cortada em pedaços
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 350 g água
- 50 g alface cortada em pedaços
- 6 c. chá de azeite extra virgem (0,2% acidez) p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 530.8 kJ / 126.9 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 4.7 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 64.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
O 1º puré de pescada
30 min
3 purés de carne - introdução do peru, da couve-flor e dos brócolos
45 min
Puré de pera
15min
4 purés de carne (8 a 9 meses) - introdução do coelho, da rúcula e do nabo
45 min
Puré de maçã, pera e banana
15min
2 purés de peixe - introdução da couve, da beringela, do grão e dos cogumelos
40min
2 purés de frango - introdução da nabiça
30 min
2 purés de borrego - introdução do feijão-verde e do agrião
30 min
Puré de maçã
15min
2 purés de legumes - introdução da curgete e do chuchu
30 min
2 purés de legumes - introdução da batata-doce e da abóbora
30 min
O 1º puré de carne
30 min