Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cdita hojuela de chile seco (volitelně)
- ¾ cdita sal
- ¼ cdita pimienta negra molida
- 450 g de lomo de cerdo, cortado en trozos (4 cm)
- 120 g de cebolla morada, en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 2 cditas comino en polvo
- 80 g de puré de jitomate
- 250 g de arroz precocido
- 1 cda caldo en pasta
- 570 g agua
- 150 g de elote desgranado, en lata, escurrido
- 150 g de frijoles negros enteros cocidos y enlatados, escurridos
- 80 g salsa barbecue (ver consejo)
- 2 cditas mostaza
- 10 g de vinagre
- 1 aguacate en cubos (volitelně)
- 10 jitomate cherry reducido a la mitad (volitelně)
- 4 cda cilantro, fresco sólo hojas
- 1 limón verde cortado en cuñas
- Nutriční hodnoty
- na 4 porciones
- Kalorie
- 9909.8 kJ / 2368.5 kcal
- Protein
- 103.9 g
- Sacharidy
- 185.8 g
- Tuk
- 137 g
- Nasycený tuk
- 35.8 g
- Vláknina
- 23.2 g
- Sodík
- 3411.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35min
Entomatadas de pollo
40 Min
Paletas heladas altas en proteínas
4h 30min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Espagueti rojo
20 min
Chow Mein
55min
Carnitas de Marlin
40 Min
Chilaquiles Poblanos con Pollo
35min
Arroz con pollo al jengibre con salsa de cacahuate
1 Std.
Arroz huérfano (Nuevo León)
1 Std.
Entomatadas de pollo
40 Min
Muslos de pollo a la cerveza.
1 Std. 30 Min