Pâté végétal aux lentilles et noix

Pâté végétal aux lentilles et noix

4.2 109 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 bocaux

Suroviny

  • 1200 g d'eau
  • 180 g de lentilles vertes sèches ou blondes sèches, rincées
  • 80 g de cerneaux de noix
  • 1 - 2 gousses d'ail
  • 4 brins de persil frais
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 3 c. à soupe de levure maltée
  • pain grillé

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 bocal

Sodík 56.2 mg
Protein 29.7 g
Kalorie 3289.6 kJ / 786.3 kcal
Tuk 48.1 g
Vláknina 12.7 g
Nasycený tuk 5.9 g
Sacharidy 66.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...