Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 600 g de morue salée
Le jour même
- 5 brins de persil plat frais
- 300 g d'eau
- 2 gousses d'ail
- 500 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 4 c. à soupe de lait
- 30 - 60 g d'huile d'olive (en fonction du pouvoir d'absorption du poisson)
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1948 kJ / 463 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
-
Ma Cuisine 196 recept, Španělsko
-
Ma Cuisine 196 recept, Švýcarsko
-
Ma Cuisine 196 recept, Benelux
-
Ma cuisine au quotidien 221 recept, Kanada
-
Ma cuisine au quotidien 196 recept, Francie
-
Ma cuisine au quotidien 221 recept, Švýcarsko
-
Ma cuisine au quotidien 239 recept, Francie
-
Poissons VS Viandes 10 recept, Francie
Alternativní recepty
Petit salé aux lentilles
45 min
Brandade de morue et persillade
50min
Lotte à la provençale
50min
Bourride
1h
Calamar à la piperade
35min
Mouclade
1h
Petit flan de la mer en cocotte
40 Min
Piquillos à la morue
1h 30 min
Rougail crevette
50min
Acras de morue
13h
Couscous de crevettes et sa bisque
1h
Cassoulet au confit de canard
1 Std. 10 Min