
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de gruyère coupé en morceaux
- 1000 g d'eau
- 8 œufs
- 1000 g de feuilles d'épinards frais
- 10 g de beurre pour le plat
La béchamel
- 60 g de farine de blé
- 60 g de beurre
- 600 g de lait
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée (volitelně)
- 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 497 kcal / 2079 kJ
- Protein
- 30 g
- Tuk
- 33 g
- Sacharidy
- 20 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Gratin de courgette à la provençale
40min
Tagliatelle aux cèpes
1hod.
Cuisson des œufs
20min
Légumes farcis
1hod. 20min
Tomates soufflées à la ricotta
30min
Soufflé au fromage express
50min
Croustade aux champignons
1hod. 15min
Poireaux gratinés à la béchamel
1hod. 15min
Flan au brocoli
1hod. 20min
Petits pois à la française
45min
Gratin de chou-fleur
55min
Purée de pommes de terre et de légumes
45min