Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 piment
- 15 g de galanga (voir "Variante(s)")
- 2 clous de girofle
- 15 g de curcuma frais
- 1 c. à café de graines de cumin
- 3 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 15 g de gingembre frais
- 2 feuilles de kaffir
- 2 morceaux de poivre long
- 2 gousses d'ail
- 550 g d'eau
- 20 g d'huile d'olive
- 1 cube de bouillon de poule
- 200 g de lait de coco
- ½ branche de citronnelle fraîche
- 400 g de blancs de poulet, coupés en morceaux
- 300 g de chou chinois, émincé
- 200 g de germes de soja frais
- 150 g de nouilles chinoises sèches aux œufs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1233.7 kJ / 294.2 kcal
- Protein
- 23.2 g
- Sacharidy
- 22.3 g
- Tuk
- 11.8 g
- Nasycený tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 494.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Steaks hachés façon thaïe
50 Min
Bœuf thaï aux oignons et riz basmati
30 Min
Porc aux légumes à la sauce sriracha 🌶️🌶️
50 Min
Soupe de pois chiches et boulettes de dinde
45 Min
Curry jaune au magret de canard
1 Std. 25 Min
Saumon japonais, vermicelles et légumes
35 Min
Bœuf carottes vietnamien
1 Std. 20 Min
Limande-sole meunière et fondue de poireaux
45 Min
Curry vert de porc aux aubergines
40 Min
Boulettes de porc laquées, nouilles et cacahuètes
45 Min
Wok de bœuf thaï
30 Min
Poulet tandoori, riz aux pistaches et safran
3 godz. 10 min