Vatnsdeigsbollur

Vatnsdeigsbollur

4.9 12 rating
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
18 stykki

Suroviny

  • vatn
    150 g
  • ósaltað smjör í bitum
    80 g
  • salt
    1 hnífsoddur
  • sykur (volitelně) (10 g)
    2 tsk
  • hveiti
    120 g
  • egg (53-63 g hvert)
    3

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 stykki

Protein 2 g
Kalorie 300 kJ / 72 kcal
Tuk 5 g
Vláknina 0.2 g
Sacharidy 6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše