Zařízení & příslušenství
Cipolle caramellate (400-500 g)
Příprava 15min.
Celkový 50min.
400 g
Suroviny
-
20 g di olio di oliva20 g olio extravergine di oliva
-
400 - 500 g di cipolle rosse, a fette (1 cm)400 - 500 g di cipolle dorate a fette (1 cm)
-
30 g di acqua
-
2 pizzichi di sale
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 400 g
Sodík
428 mg
Protein
5 g
Kalorie
1264 kJ /
302 kcal
Tuk
21 g
Vláknina
8.1 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
22 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Idee gustose
177 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Le basi
16 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Mohlo by se vám také líbit...
Porro insaporito (80 g)
15min.
Zucchine a dadini insaporite (100 g)
15min.
Peperoni insaporiti (400 g)
25min.
Peperoni e cipolle insaporite
25min.
Verdure miste insaporite
30min.
Zucchine a dadini insaporite (200 g)
20min.
Peperoni insaporiti (200 g)
20min.
Melanzane insaporite (400 g)
35min.
Cipolle brunite (200 g)
25min.
Cipolle insaporite (300 g)
20min.
Cipolle insaporite (200 g)
20min.
Chutney di cipolle caramellate
24hod.