Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g di olio extravergine di oliva
nebo 20 g di olio di oliva -
400 - 500
g di cipolle dorate a fette (1 cm)
nebo 400 - 500 g di cipolle rosse a fette (1 cm) - 30 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- Nutriční hodnoty
- na 400 g
- Kalorie
- 1264 kJ / 302 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 8.1 g
- Sodík
- 428 mg
Alternativní recepty
Zucchine a dadini insaporite (200 g)
20min
Melanzane insaporite (400 g)
35min
Peperoni e cipolle insaporite
25min
Peperoni insaporiti (400 g)
25min
Peperoni insaporiti (200 g)
20min
Cipolle insaporite (200 g)
20min
Verdure miste insaporite
30min
Funghi insaporiti (300 g)
25min
Cipolle brunite (200 g)
25min
Chutney di cipolle caramellate
24h
Cipolle piccanti insaporite
20min
Cipolle insaporite (300 g)
20min