Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 60 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 160 g di riso Carnaroli (cottura 14 minuti)
- 40 g di vino bianco
- 450 g di brodo di carne o vegetale (vedere consigli)
- 1 bustina di zafferano
- 2 pizzichi di sale
- 10 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2111.5 kJ / 504.5 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 66.1 g
- Tuk
- 23.8 g
- Nasycený tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 920 mg
Alternativní recepty
Purè di patate (TM6)
1h
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40min
Risotto zucchine e pancetta
35min
Risotto allo zafferano (per 1 persona)
25min
Risotto agli asparagi
30min
Risotto con zucca e Taleggio (TM6)
50min
Risotto alla milanese
30min
Menu: Risotto allo zafferano con salsiccia e tortini al cioccolato
1h
Risotto ai funghi (per 2 persone)
35min
Risotto zafferano e speck
35min
Risotto al parmigiano
25min
Risotto zafferano e salsiccia
40min