Risotto ai carciofi

Risotto ai carciofi

4.5 330 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
  • 40 g di scalogno
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di carciofi mondati (300 g se da pulire) a spicchi
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 60 g di vino bianco secco
  • 800 - 820 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
    1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • ½ - 1 cucchiaino di sale a piacere
  • 20 g di burro

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 132.1 mg
Protein 10.6 g
Kalorie 1930 kJ / 461.3 kcal
Tuk 17.9 g
Vláknina 3.7 g
Nasycený tuk 6.3 g
Sacharidy 91 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...