Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 14-15 minuti)
- 180 g di zucchine a cubetti (1 cm)
- 820 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 80 g di prosciutto cotto affumicato a listarelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1832.6 kJ / 438 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 12.8 g
- Nasycený tuk
- 3.6 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 390.8 mg
Alternativní recepty
Risotto burrata e piselli
40 min
Risotto zucchine e menta
40 min
Risotto ai peperoni e Parmigiano reggiano
30 min
Risotto zucchine e pancetta
35 min
Risotto agli asparagi
30 min
Risotto ai funghi
30 min
Risotto carote e bacon
40 min
Risotto radicchio e pancetta
40 min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40 min
Risotto zucca, pancetta e piselli
50 min
Risotto piselli, merluzzo e menta
35 min
Risotto asparagi e zafferano
35 min