Risotto zafferano e luganega

Risotto zafferano e luganega

4.5 208 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di salsiccia fresca tipo luganega, a pezzi (1 cm)
  • 40 g di scalogno a pezzi
  • 50 g di burro
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 60 g di vino rosso
  • 740 g di acqua calda (non bollente)
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
  • 1 bustina di zafferano in polvere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1347.6 mg
Protein 24 g
Kalorie 3091.5 kJ / 739 kcal
Tuk 44.1 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 18.1 g
Sacharidy 65.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...