Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di salsiccia fresca tipo luganega, spellata e a pezzi (2 cm)
- 40 g di scalogno a pezzi
- 50 g di burro
- 320 g di riso Carnaroli
- 60 g di vino rosso
- 740 g di acqua calda (non bollente)
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 1 bustina di zafferano in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3091.5 kJ / 739 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 65.6 g
- Tuk
- 44.1 g
- Nasycený tuk
- 18.1 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 1347.6 mg
Alternativní recepty
Risotto mascarpone e pepe rosa
35min
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40min
Risotto zucchine e pancetta
35min
Risotto alla carbonara
2h
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 15 Min
Risotto alla milanese
30min
Risotto pere e Castelmagno
35min
Menu: Risotto allo zafferano con salsiccia e tortini al cioccolato
1 Std.
Risotto radicchio e pancetta
40min
Risotto alla milanese (per 2 persone)
25 Min
Risotto zafferano e speck
35min
Risotto mele, speck e timo
40min