Risotto zafferano e luganega

Risotto zafferano e luganega

4.6 184 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 40min
4 porzioni

Suroviny

  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi
    80 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di salsiccia fresca tipo luganega, a pezzi (1 cm)
    300 g
  • di scalogno a pezzi
    40 g
  • di burro
    50 g
  • di riso Carnaroli
    320 g
  • di vino rosso
    60 g
  • di acqua calda (non bollente)
    740 g
  • di dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino
  • di sale
    ½ - 1 cucchiaino
  • di zafferano in polvere
    1 bustina

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 739 kcal / 3091.5 kJ
Protein 24 g
Tuk 44.1 g
Sacharidy 65.6 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 18.1 g
Sodík 1347.6 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...