
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 garlic cloves
- 30 g cooking oil
- 30 g dried shrimp rinsed
- 150 g pork belly, skinless cut in pieces
- 200 g yam (taro roots) peeled and cut in cubes (2 cm x 2 cm)
- 1 tsp salt
- ½ tsp white pepper powder
- 300 g Basmati rice rinsed
- 800 g water
- 50 g light soy sauce
- 20 g dark soy sauce
- ½ tsp Chinese five spice powder (volitelně)
- 1 sprig fresh coriander chopped, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 610 kcal / 2549 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 28 g
- Sacharidy
- 75 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Sodík
- 1275 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Long Bean Rice
1hod. 10min
Olive Vegetable Rice
1hod. 5min
Salted Fish Pork Belly
30min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Cordyceps Flower Chicken Soup
2hod. 5min
Tomato-egg soup
20min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min