Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 garlic cloves
- 30 g cooking oil
- 30 g dried shrimp, rinsed
- 150 g pork belly, skinless, cut in pieces
- 200 g yam (taro roots), peeled and cut in cubes (2 cm x 2 cm)
- 1 tsp salt
- ½ tsp white pepper powder
- 300 g Basmati rice, rinsed
- 800 g water
- 50 g light soy sauce
- 20 g dark soy sauce
- ½ tsp Chinese five spice powder (volitelně)
- 1 sprig fresh coriander, chopped, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2549 kJ / 610 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 75 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1275 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mapo tofu
15 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Salted Fish Pork Belly
30min
Chai Buey
1h 45min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Sesame Crème
10 Min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.