Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 garlic cloves
- 30 g cooking oil
- 30 g dried shrimp, rinsed
- 150 g pork belly, skinless, cut in pieces
- 200 g yam (taro roots), peeled and cut in cubes (2 cm x 2 cm)
- 1 tsp salt
- ½ tsp white pepper powder
- 300 g Basmati rice, rinsed
- 800 g water
- 50 g light soy sauce
- 20 g dark soy sauce
- ½ tsp Chinese five spice powder (volitelně)
- 1 sprig fresh coriander, chopped, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2549 kJ / 610 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 75 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1275 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Chai Buey
1 Std. 45 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Salted Fish Pork Belly
30min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Sesame Crème
10 min
Hakka Yam Abacus
20min
Rice Wine Chicken
30min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.