
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g sesame oil
- 100 g fresh ginger shredded
- 1200 g kampung chicken with skin and bone, cut in pieces (3-4 cm)
- 20 g dried black fungi soaked to soften, shredded
- 500 g glutinous rice wine
- 2 tsp salt
- 1 tsp lump sugar (volitelně)
- 20 g wolfberries (goji)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 478 kcal / 2000 kJ
- Protein
- 38 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Teochew Seafood Porridge
45min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1hod.
Salted Fish Pork Belly
30min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Vinegar Pork Knuckle
3hod. 15min
Yam Rice
45min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Steamed Chicken with Dang Gui
1hod. 30min
Salted Vegetables Duck Soup
2hod. 5min
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min