Zařízení & příslušenství
Rice Wine Chicken
Příprava 5min.
Celkový 30min.
6 portions
Suroviny
-
sesame oil40 g
-
fresh ginger shredded100 g
-
kampung chicken with skin and bone, cut in pieces (3-4 cm)1200 g
-
dried black fungi soaked to soften, shredded20 g
-
glutinous rice wine500 g
-
salt2 tsp
-
lump sugar (volitelně)1 tsp
-
wolfberries (goji)20 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
38 g
Kalorie
2000 kJ /
478 kcal
Tuk
24 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Chicken - quick & easy Asian favourites
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Braised pork belly
55min.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min.
Long Bean Rice
1hod. 10min.
Salted Fish Pork Belly
30min.
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min.
Steamed Chicken with Dang Gui
1hod. 30min.
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min.
Vinegar Pork Knuckle
3hod. 15min.
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min.
Pork Belly Cabbage Rice
45min.