Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g sesame oil
- 100 g fresh ginger, shredded
- 1200 g kampung chicken, with skin and bone, cut in pieces (3-4 cm)
- 20 g dried black fungi, soaked to soften, shredded
- 500 g glutinous rice wine
- 2 tsp salt
- 1 tsp lump sugar (volitelně)
- 20 g wolfberries (goji)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2000 kJ / 478 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
Yam Rice
45 min
Chai Buey
1 godz. 45 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 godz. 25 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
White Radish Pork Rib Soup
3h