Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g sesame oil
- 100 g fresh ginger, shredded
- 1200 g kampung chicken, with skin and bone, cut in pieces (3-4 cm)
- 20 g dried black fungi, soaked to soften, shredded
- 500 g glutinous rice wine
- 2 tsp salt
- 1 tsp lump sugar (volitelně)
- 20 g wolfberries (goji)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2000 kJ / 478 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Braised pork belly
55 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Pineapple Pork Ribs
1h 10 min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 Std.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Steamed Pork Patty With Rice
25 min
Yam Rice
45 min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.