Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2200 g water
- 400 g pork neck bones, cut in pieces (4 cm)
- 250 g salted vegetables (hum choi), rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (3 cm)
- 50 g carrots, cut in slices
- 250 g bitter gourd, cut in strips (1 cm), core removed
- 1 salted plum in brine, pitted
- 80 g yellow onions, cut in wedges
- 3 fresh ginger slices
- 20 g wolfberries (goji)
- 1 pinch salt
- 1 pinch white pepper powder
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 941 kJ / 225 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 419 mg
Alternativní recepty
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Hakka Yam Abacus
20min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Chai Buey
1h 45 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.