Zařízení & příslušenství
Bitter Gourd Salted Vege Soup
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 15min.
5 portions
Suroviny
-
water2200 g
-
pork neck bones cut in pieces (4 cm)400 g
-
salted vegetables (hum choi) rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (3 cm)250 g
-
carrots cut in slices50 g
-
bitter gourd cut in strips (1 cm), core removed250 g
-
salted plum in brine, pitted1
-
yellow onions cut in wedges80 g
-
fresh ginger slices3
-
wolfberries (goji)20 g
-
salt1 pinch
-
white pepper powder1 pinch
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
419 mg
Protein
23 g
Kalorie
941 kJ /
225 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
13 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1hod. 45min.
Mustard Green Rice
35min.
Salted Fish Pork Belly
30min.
Braised Chicken with Mushroom
1hod. 30min.
Pork Ball Soup With Cabbage
25min.
Steamed Chicken with Dang Gui
1hod. 30min.
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min.
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min.
Foochow Nourishing Chicken Soup
1hod. 20min.
Rice Wine Chicken
30min.
Teochew Seafood Porridge
45min.