Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2200 g water
- 400 g pork neck bones, cut in pieces (4 cm)
- 250 g salted vegetables (hum choi), rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (3 cm)
- 50 g carrots, cut in slices
- 250 g bitter gourd, cut in strips (1 cm), core removed
- 1 salted plum in brine, pitted
- 80 g yellow onions, cut in wedges
- 3 fresh ginger slices
- 20 g wolfberries (goji)
- 1 pinch salt
- 1 pinch white pepper powder
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 941 kJ / 225 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 419 mg
Alternativní recepty
Salted Vegetables Duck Soup
2h 5 min
Long Bean Rice
1h 10min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1ωρ. 50 λεπτ.
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 λεπτ.
Yam Rice
45min
Teochew Seafood Porridge
45min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20 phút
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Chicken Porridge With Century Egg
30 Min
White Radish Pork Rib Soup
3ωρ.
Rice Wine Chicken
30 Min