Bitter Gourd Salted Vege Soup

Bitter Gourd Salted Vege Soup

4.4 8 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 15min.
5 portions

Suroviny

  • water
    2200 g
  • pork neck bones cut in pieces (4 cm)
    400 g
  • salted vegetables (hum choi) rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (3 cm)
    250 g
  • carrots cut in slices
    50 g
  • bitter gourd cut in strips (1 cm), core removed
    250 g
  • salted plum in brine, pitted
    1
  • yellow onions cut in wedges
    80 g
  • fresh ginger slices
    3
  • wolfberries (goji)
    20 g
  • salt
    1 pinch
  • white pepper powder
    1 pinch

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 419 mg
Protein 23 g
Kalorie 941 kJ / 225 kcal
Tuk 9 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 13 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...