Bitter Gourd Salted Vege Soup
TM6

Bitter Gourd Salted Vege Soup

4.4 (8 hodnocení)

Suroviny

  • 2200 g water
  • 400 g pork neck bones, cut in pieces (4 cm)
  • 250 g salted vegetables (hum choi), rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (3 cm)
  • 50 g carrots, cut in slices
  • 250 g bitter gourd, cut in strips (1 cm), core removed
  • 1 salted plum in brine, pitted
  • 80 g yellow onions, cut in wedges
  • 3 fresh ginger slices
  • 20 g wolfberries (goji)
  • 1 pinch salt
  • 1 pinch white pepper powder

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
941 kJ / 225 kcal
Protein
23 g
Sacharidy
13 g
Tuk
9 g
Nasycený tuk
3 g
Vláknina
4 g
Sodík
419 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty