Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 pomfrets (total 500-600 g), gutted and descaled, scored at both sides (see tips)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp white pepper powder
- 80 g tomatoes, cut in wedges
- 50 g fresh ginger, cut in thin strips
- 1 fresh red chilli, cut in pieces (1 cm)
- 100 g silky tofu, cut in cubes (1 cm)
- 3 garlic cloves
- 20 g oil
- 1300 g water
- 100 g salted vegetable (hum choi), cut in thin strips (0.5 cm)
- 2 sour plums in brine
- 1 tbsp fish sauce
- 3 dried Chinese mushrooms, soaked to soften, cut in thin slices (0.5 cm)
- ½ tsp sugar
- 2 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 120 g mee hoon (rice vermicelli)
- 1 sprig spring onion, chopped, to garnish
- 1 sprig fresh coriander, leaves only, chopped, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1243 kJ / 297 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Chicken porridge with century egg
30min
Rice Wine Chicken
30min
Teochew Seafood Porridge
45min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Salted Fish Pork Belly
30min
Fast and easy stir fried mee hoon
20 Min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Homemade Fish Ball Soup
2h
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min