
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 pomfrets (total 500-600 g), gutted and descaled, scored at both sides (see tips)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp white pepper powder
- 80 g tomatoes cut in wedges
- 50 g fresh ginger cut in thin strips
- 1 fresh red chilli cut in pieces (1 cm)
- 100 g silky tofu cut in cubes (1 cm)
- 3 garlic cloves
- 20 g oil
- 1300 g water
- 100 g salted vegetable (hum choi) cut in thin strips (0.5 cm)
- 2 sour plums in brine
- 1 tbsp fish sauce
- 3 dried Chinese mushrooms soaked to soften, cut in thin slices (0.5 cm)
- ½ tsp sugar
- 2 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 120 g mee hoon (rice vermicelli)
- 1 sprig spring onion chopped, to garnish
- 1 sprig fresh coriander leaves only, chopped, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 297 kcal / 1243 kJ
- Protein
- 14 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 44 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Teochew Seafood Porridge
45min
Salted Fish Pork Belly
30min
Chai Buey
1h 45min
Chicken porridge with century egg
30min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Rice Wine Chicken
30min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Chicken Porridge With Century Egg
30min