Zařízení & příslušenství
芋头烧鸡
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
油20 克
-
葱 切段15 克
-
新鲜香菇 切片3 朵
-
芋头 去皮、切块(约3厘米)350 克
-
带皮鸡腿 切块(约3厘米)500 克
-
酱油2 汤匙
-
糖1 茶匙
-
盐¼ 茶匙
-
水100 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
26.174 g
Kalorie
1472 kJ /
351 kcal
Tuk
14.98 g
Vláknina
2.244 g
Sacharidy
26.273 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台湾四季家常菜
71 recepty/-ů
Čína
Čína