Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 克 油
- 30 克 姜 ,切片
- 50 克 葱 ,切段,5厘米
- 30 克 蒜头
- 1 - 2 支 新鲜红辣椒 ,切段
- 4 - 5 瓣 八角
- 1000 克 猪蹄 ,切块(约3-5厘米),提前汆汤去血水
- 150 克 酱油
- 30 克 冰糖
- 50 克 料酒
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- ¼ 茶匙 五香粉
- ½ 茶匙 盐
- 800 克 水 ,再额外准备些煮面用
- 300 克 面线 ,干制的
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2963.8 kJ / 708 kcal
- Protein
- 46.6 g
- Sacharidy
- 55.5 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 7.1 g